Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізації механізації та автоматизації в хлібопекарській промисловості(2023) Стрикун, Микола Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичПідвищення рівня механізації і автоматизації в хлібопекарській промисловості часто пов'язане з необхідністю спеціалізації виробництва і більш-менш жорсткої фіксації, послідовності і ритму виробничих операцій. Тому на пекарні впроваджено дві виробничі лінії: Комплексні механізовані та автоматизовані потокові лінії призначені для випуску основних видів масової продукції, в тому числі хліба, батонів і булочок різної форми.Документ Modernization of mechanization and automation in the bakery industry(2023) Strykun, Mykola; Babko, Evhen; Olishevskyi, ValentynМеханізація основних виробництв ускладнюється тим, що вітчизняне машинобудування не має комплексно-механізованих технологічних ліній для безперервного виробництва хліба, макаронних і кондитерських виробів. Тому частина існуючої виробничої лінії оснащена різальними верстатами та обладнанням.Документ Оцінка ризику в процесі сегментації цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі(2016) Скопенко, Наталія Степанівна; Лисенко (Звьоздочкіна), Олена АнатоліївнаВ роботі визначені особливості ринку хліба, що впливають на ризик, збільшуючи або зменшуючи його рівень. Виявлено необхідність структурувати кожний вид ризику, поєднуючи фактори ризику та можливі наслідки впливу їх різних комбінацій. The paper identifies the features of the bread market that affect the risk, increasing or decreasing its level. The need to structure each type of risk, combining risk factors and the possible consequences of the impact of their various combinations.Документ Зрушення у структурі власності хлібопекарської промисловості України(1997) Цишевский, Володимир Григорович; Пасічник, Володимир Григорович; Костюк, Володимир Купріянович; Крайнюченко (Форноляк), Ольга ФеодосіївнаРозглянуто приватизаційні процеси, що відбуваються у хлібопекарській промисловості. Were considered of the privatization processes that take place in bakery industry.Документ Проблеми споживання та виробництва в хлібопекарській галузі(2013) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДокумент Управління дебіторською заборгованістю на підприємствах хлібопекарської промисловості(2013) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаДокумент Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry(2013) Yaschenko, Victoria; Arsenieva, Larisa; Smirnova, ElizabethIt is given the general characteristic, chemical composition, nutritional and biological value of Pleurotus ostreatus mushrooms. Special attention is paid to the protein complex of Pleurotus ostreatus. Наведено загальну характеристику гливи звичайної, її хімічний склад, харчову та біологічну цінність. Особлива увага приділяється білковому комплексу гливи.