Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу ультразвуку на основні характеристики піни бісквітного тіста
    (2019) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гончарова, Надія Едуардівна
    Досліджено вплив дії ультразвуку на показники якості піни яєчно-цукрової суміші та готових бісквітних напівфабрикатів. Встановлено вплив ультразвуку на піноутворювальну здатність, стійкість піни та мікроструктуру піни дослідних зразків. The effect of ultrasound on the quality of foam of the egg-sugar mixture and ready-made biscuits is investigated. The influence of ultrasound on foaming capacity, foam stability and microstructure of foam of prototypes was established.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив поверхнево-активних речовин на реологічні показники бісквітного тіста
    (2015) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Грузда, Світлана; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
    Бісквітне тісто являється структурованою системою, в'язкість якої залежить від дотичної напруги зсуву та градієнта швидкості. Отримані під час досліджень результати впливу досліджуваних плодових порошків на реологічні властивості бісквітного тіста показали, що внесення порошку горобини призводить до підвищення в'язкості бісквітного тіста. Досліджено вплив поверхнево-активних речовин на реологічні властивості бісквітного тіста. Доведена доцільність використання в технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених плодовими порошками, ПАР неіоногенної дії. The biscuit dough is a structured system whose viscosity depends on the tensile shear stress and velocity gradient. The results obtained during the research on the effects of the studied pomegranate powders on the rheological properties of the biscuit dough showed that the application of soybean powder leads to an increase in the viscosity of the biscuit dough. The influence of surface-active substances on the rheological properties of a biscuit dough was studied. The expediency of use in technology of biscuit semi-products, enriched with fruit powders, surfactant nonionic action.
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність використання емульгаторів у технології бісквітних напівфабрикатів
    (2016) Олійник, Сергій Володимирович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
    Всю різноманітність добавок, що використовуються у технологіях кексових виробів, за хімічним походженням і функціональними властивостями можна умовно поділити наступним чином: білковмісна сировина тваринного та рослинного походження; вуглеводовмісна сировина; поверхнево-активні речовини неіоногенної дії (ПАР) та суміші на їх основі. All variety of additives used in technologies keksovyh products originating in chemical and functional properties can be divided as follows: bilkovmisna raw animal and vegetable origin; vuhlevodovmisna raw materials; surfactants nonionic action (South Africa) and mixtures based on them.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на основні характеристики піни бісквітного тіста
    (2017) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Всю різноманітність добавок, що використовуються у технологіях кексових виробів, за хімічним походженням і функціональними властивостями можна умовно поділити наступним чином: білковмісна сировина тваринного та рослинного походження; вуглеводовмісна сировина; поверхнево-активні речовини неіоногенної дії (ПАР) та суміші на їх основі. All variety of additives used in technologies keksovyh products originating in chemical and functional properties can be divided as follows: bilkovmisna raw animal and vegetable origin; vuhlevodovmisna raw materials; surfactants nonionic action (South Africa) and mixtures based on them.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості формування структури тіста з додаванням плодових порошків для бісквітного напівфабрикату
    (Медвідь, І. М. Особливості формування структури тіста з додаванням плодових порошків для бісквітного напівфабрикату / І. М. Медвідь, Ю. А. Мирошник, О. Б. Шидловська // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 177-179., 2015) Медвідь, Ірина Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна
    У роботі досліджено вплив плодових порошків на структурно-механічні властивості бісквітного тіста In this paper, the influence of fruit powders on the structural and mechanical properties of biscuit dough