Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Раціональне використання гірких речовин хмелю у технології високогустинного пивоваріння
    (2012) Додонова, Катерина Олексіївна; Дерій, Олена Іванівна
    Хміль є незамінною і найдорожчою сировиною у виробництві пива. Його роль у формуванні органолептичної оцінки пива складає понад 60 %. Унікальні хімічні речовини хмелю обумовлюють також колоїдну і біологічну стійкість цього продукту масового споживання. Hops are an indispensable and most expensive raw material in the production of beer. His role in the formation of organoleptic evaluation of beer is 60%. The unique chemical hop substances also cause colloidal and biological stability of the product mass consumption.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні способи контролю і прогнозування стійкості пива
    (2006) Галак, Дмитро Георгієвич; Марчук, Людмила Сергіївна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович
    Стійкість пива є найважливішим показником його конкурентоспроможності на внутрішньому, а особливо на світовому ринку. Здатність пива протистояти біологічним помутнінням викликаним життєдіяльністю контамінантів та колоїдним помутнінням, внаслідок взаємодії активних складових пива з утворенням осаду, є необхідним показником при експорті пива. The stability of beer is an important indicator of its competitiveness in domestic and especially the global market. The ability to resist biological beer turbidity caused by vital functions colloidal contaminants and turbidity, due to the interaction of the active ingredients of beer sediment is a necessary measure for export beer.