Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Отримання комплексних показників оцінки якості пива на різних етапах приготування.
    (2021) Романов, Микола Сергійович; Герасименко, Тетяна Михайлівна
    Якість пива може бути оцінено кваліметричними методами за допомогою комплексного показника. Виробництво пива є масовим і тому величина комплексного показника якості виробів змінюється. Підвищення якості продукції та всіх супутніх процесів, що можна оцінити за допомогою параметрів якості дозволить підвищити прибутковість та конкурентоспроможність підприємства. Зміна фізико-хімічних властивостей сусла та параметрів затирання та бродіння є основними показниками, які впливають на результат. Також на якість готового пива дуже впливають інші фактори. Через це величина комплексного показника якості готового пива змінюється випадково та має ймовірнісний характер.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексний показник фінансової стійкості туристичного підприємства в автоматизації підтримки рішень
    (2017) Івченко, Любов Олександрівна; Шліхта, Юлія Георгіївна
    Пропонується засіб комплексної оцінки показника фінансової стійкості туристичного підприємства з використанням моделей вірогідності банкрутства і методів кваліметрії. The way of complex estimation of the financial stability index of a tourist enterprise using the probability models of bankruptcy and qualimetry methods is proposed.