Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання процесу приготування рідкої опари з використанням стисненого повітря і води під тиском(2013) Чепелюк, Елена Александровна; Чепелюк, Александр НиколаевичРозглянуто процес приготування рідких тістових напівфабрикатів і тіста, який базується на інтенсивному зволоженні сипких компонентів струменем води або дріжджової емульсії. Дослідження виконано з використанням програмного комплексу Flow Vision. Проаналізовано вплив швидкості подачі борошна і рідких компонентів на зміну концентрації борошна по об’єму ємності та дисипацію енергії в апараті. Отримані результати використані для створення експериментальної установки і вибору режимів її роботи.