Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Імітаційна модель апаратурно-технологічної схеми продуктового відділення цукрового заводу(2009) Єщенко, Оксана Анатоліївна; Мирончук, Валерій ГригоровичЕтапи процесу кристалізації сахарози розглянуто як окремі об’єкти технологічної системи, що пов’язані між собою паралельним, послідовним, послідовно-обвідним (байпасом) та зворотним ходом продуктових потоків. Структура системи представлена у виді орієнтованого графа, вершини якого відповідають апаратам, а дуги – потокам. Зміни напрямків продуктових потоків та їх відносної кількості можна змоделювати будь-яку технологічну схему продуктового відділення Stages in the process of crystallization of sucrose considered as separate objects of technological systems that are connected parallel, serial, serial-Stroke (bypass) and backflow product flows. Structure of the system is represented as a directed graph whose vertices correspond to the machine, and the arc – flows. Change of direction product flows and their relative amounts can simulate any flowsheet grocery department.