Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу какао продукту молотого на технологічні параметри приготування цукрового печива(2007) Білецький, С. О.; Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаРобота присвячена дослідженню какао продукту молотого, як джерела харчових волокон, на технологічні параметри приготування цукрового печива. Встановлений вплив какао продукту на процес приготування тіста та термообробку виробів. За результатами зміни основних показників якості виробів визначене раціональне дозування досліджуваного компоненту.Документ Інтегральна методика оптимізації статичних процесів (на прикладі біосинтезу комплексу літичних ферментів p. Streptomyces)(2011) Мазник, Ліана Валеріївна; Мазник, К. С.У роботі представлена нова методика оптимізації, заснована на сполученні двох методів : метод кореляційно-регресійного аналізу і метод знаходження оптимального плану. The paper presents a new optimization technique based on a combination of two methods: the method of correlation and regression analysis and the method of finding the optimal plan.