Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз методів прийняття рішень при управлінні виробництвом макаронного підприємства ТОВ «Продеко»(2019) Ольшевська, Марія Андріївна; Грибков, Сергій ВіталійовичВ роботі проведено аналіз методів прийняття рішень, які можуть бути використанні при управлінні виробництвом макаронного підприємства. The paper analyzes decision-making methods that can be used in the management of pasta production.Документ Створення інформаційної системи підтримки управління виробництвом макаронних виробів(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Ольшевська, Марія АндріївнаВ роботі запропоновано використання модифікованих нейронних мереж для планування виробничого процесу. Ефективність використання модифікованих нейронних мереж для планування виробничого процесу з виготовлення макаронних виробів є виправданою, оскільки воно здійснюється на основі вже відомих потреб споживачів у відповідній продукції та виробничих потужностей підприємства. The work proposes the use of modified neural networks for planning the production process. The effectiveness of the use of modified neural networks for planning the manufacturing process for the manufacture of macaroni products is justified, since it is carried out on the basis of already well-known needs of consumers in the corresponding products and production capacities of the enterprise.Документ Використання інтелектуального аналізу даних для планування виготовлення продукції на ТОВ «Cлобожанський бекон»(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Фурта, Олена ОлександрівнаНа ТОВ «Слобожанський бекон» використано концепції сховища даних, OLAP-технології та методів Data Mining для видобутку даних з бази даних та інших інформаційних джерел підприємства для підготовки на їх основі управлінських рішень щодо визначення асортименту та планування виготовлення обсягів м'ясної продукції. Використання OLAP-технології та методів Data Mining для аналізу асортименту продукції дало помітні результати щодо планування обсягів виготовлення відповідного товару базуючись на попиті споживачів Впровадження алгоритмів оперативного управління виробничим процесом оптимізувало виготовлення м'ясної продукції без надлишку та нестач.The TOV «Slobozhansky Becon» uses the concepts of data warehouse, OLAP technology and Data Mining methods to extract data from the database and other information sources of the enterprise to prepare management decisions based on them on the definition of assortment and planning of production of volumes of clear products. The use of OLAP -Technology and Data Mining for the analysis of the range of products gave significant results in terms of planning the volume of production of the product in question based on consumer demand. Implementation of operational algorithms production management process optimized production of clear products without excess and shortage.