Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Документ Використання насіння олійних культур в хлібопеченні(2023) Грищенко, Анна Миколаївна; Тодорчук, Дмитро Олександрович; Бовтрук, Анна ЮріївнаНасіння олійних культур в хлібопечення використовують в основному для декорування поверхні хлібобулочних виробів. Найчастіше використовують мак, насіння льону та насіння ефіроолійних культур. Частіше за все в рецептурі використовують насіння однієї або двох видів культур. Перспективним є використання суміші насіння різних культур, що сприятиме підвищенню харчової цінності хлібобулочних виробів.Документ Розроблення рецептури та способу отримання халви оздоровчої дії з гарбузовим насінням, шротом насіння льону та порошком ягід чорниці(2021) Новохат, Анастасія Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаДоведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру халви оздоровчої дії з використанням насіння соняшника, гарбузового насіння, шроту насіння льону та порошку ягід чорниці для зниження енергетичної та підвищення харчової цінності готового виробу. The valuable composition of the selected enrichments was proved and the recipe of halva of health action with the use of sunflower seeds, pumpkin seeds, flax seed meal and blueberry powder was proposed to reduce the energy and nutritional value of the finished product.Документ Гарбузове насіння, як джерело мікро- та макроелементів(2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Ковтун, Аліна ВолодимирівнаУ роботі визначено поживність гарбузового насіння та кількісний вміст вітамінів, мікро- та макроелементів. In work the nutritional value of pumpkin seeds and quantitative analysis of vitamins, micro and macro.