Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Оцінка ризику виникнення аварій та аварійних ситуацій при виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів(2023) Литвин, Анастасія Вікторівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна ОлегівнаУ роботі розглянуті актуальні питання аналізу та оцінки ризиків виникнення аварій та аварійних ситуацій при виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів. Зазначений аналіз та оцінка – найважливіший етап у системі управління безпекою функціонування виробництва; через розрахунки ризику виникнення аварій, аварійних ситуацій здійснюється пошук неврахованих небезпек, визначається ймовірність їх виникнення, оцінюються можливі масштаби та наслідки.Документ Переваги від впровадження системи ТАССР для українських підприємств харчової промисловості(2021) Петруша, Оксана Олександрівна; Ткаченко, Таісія ПавлівнаВ Україні діє обов’язково впровадження системи НАССР для об’єктів харчової промисловості. Тому важливо розвиватися в напрямку виробництва безпечної продукції не тільки в технологічному ряду, але на етапах де може виникнути біотероризм, чим призвести до шкоди здоров’ю споживачу чи смертельним випадкам. In Ukraine, it is mandatory to implement the HACCP system for food industry facilities. Therefore, it is important to develop towards the production of safe products not only in the technological range, but also at the stages where bioterrorism can occur, which can lead to harm to consumer health or death.Документ Персонал харчового підприємства в системі запобігання випадків біотероризму та саботажу(2021) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПерсонал є запорукою належного функціонування та роботи підприємства, виробництва безпечної та якісної продукції. Тому підприємство повинно орієнтуватися на підбір персоналу та створити умови для якісної роботи працівників. Враховувати їх кваліфікаційні знання та вимоги до моральних, фізичних та фінансових умов. Для уникнення виникнення незадоволених працівників, що можуть спровокувати саботаж, шпигунство та біотероризм. Personnel is the key to the proper functioning and operation of the enterprise, as well as the production of safe and high-quality products. Therefore, the company should focus on recruitment and create conditions for high-quality work of employees. It should take into account their qualifications and requirements for moral, physical and financial conditions. To avoid the emergence of disgruntled employees who may provoke sabotage, espionage and bioterrorism.Документ Впровадження елементів ТАССР на підприємствах цукрової промисловості(2021) Бутенко, Ліана Олександрівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаСаботаж або «біотероризм» є досить серйозним питанням у сфері безпеки харчової продукції. З метою запобігання даної загрози в Європейських країнах було розроблено систему ТАССР (Threat Assessment Critical Control Point), що дає можливість попередити небезпеку. Sabotage or "bioterrorism" is a very serious issue in the field of food safety. In order to prevent this threat, European countries have developed the HACCP (Threat Assessment Critical Control Point) system, which makes it possible to prevent the danger.Документ Artificial Neural Network (ANN) research in the hospitality and tourism industry(2017) Primachenko, Antonina; Mykhailova, NeliaДокумент Деякі теоретичні підходи щодо управління ризиками в проектному менеджменті(2015) Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна