Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології безалкогольного напою на рослинних екстрактах
    (2018) Коберник, Інна Віталіївна; Соколова, Ольга Миколаївна
    Метою роботи є обґрунтування вибору сировини та удосконалення технології безалкогольного напою на основі екстрактів зеленого чаю та елеутерококу. The purpose of the work is to choice of raw materials and improve the technology of soft drinks with added extracts of green tea and eleutherococcus.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології ягідних соків з дикорослих рослин
    (2002) Рожко, Юрій Антонович; Осіпчук, Наталія Василівна
    Дикоростучі рослини є невичерпним джерелом для розширення асортименту продуктів харчування та напоїв лікувально-профілактичного призначення. Wild plants are an inexhaustible source of diversification for food and beverage preventive purposes.