Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    The influence on capillary diameter solubility of carbon dioxide in water
    (2016) Prohorov, Alexander; Svitlyk, Andriy; Dolomakin, Yuriy
    The functional dependence on the influencing factors of carbon dioxide solubility in water.
  • Ескіз
    Документ
    Використання екструдованого борошна при виробництві хлібобулочних виробів
    (2007) Простота, А. О.; Мельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Досліджували властивості екструдованого борошна пшениці, рису, жита. Встановлено, що додавання екструдованого борошна у кількості до 10 % сприяє утворенню тіста близького за своєю консистенцією до традиційного, покращуються органолептичні показники готової продукції, подовжується термін зберігання хліба. The properties of extruded flour of wheat, rice, rye were exploring. It was found that the addition of extruded flour in an amount up to 10% promotes the formation of dough similar in texture to traditional, improved organoleptic properties of the finished products, extended shelf life of bread.