Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка збалансованої системи показників при управлінні матеріальними запасами підприємства(2013) Овдій, Олена ВасилівнаСучасна економічна ситуація в країні зумовлює використання українськими підприємствами харчової промисловості сучасних підходів, інструментів та методів управління, що дозволяють узгоджувати різні стратегічні задачі з поточними показниками діяльності, для забезпечення їх конкурентоспроможності на внутрішньому та зовнішніх ринках. The current economic situation makes use of Ukrainian food enterprises of modern approaches, tools and management techniques that allow you to coordinate the various strategic objectives of the current performance indicators to ensure their competitiveness in domestic and foreign markets.Документ Стратегічна карта як інструмент стратегічного управління економічною безпекою підприємства(2014) Відоменко, Оксана Іванівна; Кривобок, Павло Вікторович