Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Інтенсифікація процесу уварювання утфелю в вакуум-апараті ВАЦМ-40 шляхом модернізації вузла завантаження(2020) Цимбал, Максим; Люлька, Дмитро МиколайовичЗапропоновано модернізацію вакуум-апарата шляхом розробки нового вузла завантаження. Це дає змогу збільшити швидкість уварювання утфеля, покращити структуру кристалів цукру, зменшити експлуатаційні витратиДокумент Дослідження гідродинаміки в вакуум-апараті з камерою упорядкування циркуляційного потоку утфелю(2021) Артеменко, Олександр Валерійович; Погорілий, Тарас МихайловичРозглянуто основні етапи по проведенню досліджень для визначення основних гідродинамічних характеристик базового та модернізованого вакуум апарата зі встановленою камерою упорядкування циркуляційного потоку утфелюДокумент Особливості гідродинаміки в вакуум-апараті з камерою упорядкування циркуляційного потоку утфелю(2022) Артеменко, Олександр Валерійович; Погорілий, Тарас МихайловичРозглянуто основні етапи по проведенню досліджень для визначення основних гідродинамічних характеристик базового та модернізованого вакуум апарата зі встановленою камерою упорядкування циркуляційного потоку утфелю, а також встановленню особливостей таких характеристикДокумент Важливі елементи теплового балансу вакуум-апарата(1997) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Гулий, Іван СтепановичПоказано, що питома теплота пароутворення для цукрового розчину вища за теплоту пароутворення води, теплота кристалізації цукрози вносить помітний вклад в надходження теплоти до вакуум-апарату, а підвищення початкової концентрації суміші сиропу з клеровкою суттєво зменшує витрати теплоти на одержання цукру. It is shown that the latent heat of vaporization for the sugar solution is higher than the heat of vaporization of water, the heat of crystallization tsukrohy makes a significant contribution to earnings of heat to the vacuum system, and increasing the initial concentration of the syrup mixture klerovkoyu significantly reduces the cost of heat to obtain sugar.