Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Бариста – фахівець з приготування кави та напоїв на її основі(2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Таранишина, Інна ЛеонідівнаПроаналізовано особливості та вимоги до бариста, вимоги до організації робочого місця. The features and requirements for a barista, requirements for the organization of the workplace were analyzed.Документ Аналіз трудових процесів керівника групи контакт-центру(2018) Сиволобова, Яна Анатоліївна; Безпалько, Олена ВікторівнаДокумент Розроблення практичних рекомендацій щодо поліпшення стану повітря хлібопекарських підприємств(2016) Гетьман, Інна Анатоліївна; Володченкова, Наталія ВалеріївнаВ роботі проведено дослідження умов праці на підприємствах хлібопекарської промисловості за фактором впливу на працюючих пилу, що утворюється при різних етапах технологічного процесу. Вирішення питань підтримання нормованих значень санітарно-гігієнічних умов у виробничому приміщенні дозволяє поліпшити умови праці виробничого персоналу. This paper the research working conditions at the plants for the baking industry factors influencing the working of dust formed during different stages of the process. Addressing normalized values to maintain sanitary conditions in production facilities can improve the working conditions of personnel.Документ Удосконалення системи очищення повітря виробничих приміщень(2016) Качалаба, Софія Борисівна; Костюк, Любов Сергіївна; Володченкова, Наталія ВалеріївнаВ роботі запропоновано метод розрахунку системи очищення повітря виробничих приміщень, як один із технологічних заходів боротьби із утворенням пилу. Впровадження даного методу дозволить зменшити концентрацію пилу до 0,3–0,4 мг/м3, що відповідає нормативним значенням ГДК та забезпечити відповідні санітарно-гігієнічні умови праці виробничого персоналу, за чистотою повітря. The paper presents both method for calculating air cleaning system production facilities, as one of the technological measures to combat the formation of dust. The implementation of this method will reduce the dust content to 0.3-0.4 mg / m3, which corresponds to the regulatory the maximum permissible concentration value and provide appropriate sanitary conditions of the production staff, the cleanliness of the air.Документ Організація робочого місця керівника відділу кадрів(2013) Пушко, АльонаУ сучасних умовах високорозвиненого виробництва, оснащеного складною технікою, необхідний науковий підхід до організації праці на робочих місцях. In modern conditions of production highly equipped with sophisticated equipment needed scientific approach to the workplace.