Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології збивного десерту профілактичного призначення з використанням фруктових і овочевих пюре в умовах закладів ресторанного господарства(2014) Єремчук, Інна; Бондар, Наталія Петрівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаЗбагачення кулінарної та кондитерської продукції овочевою та фруктовою сировиною не лише в умовах промислових підприємств, айв закладах ресторанного господарства є одним із варіантів задоволення потреб споживачів, які слідкують за правильним та здоровим харчуванням, у необхідних макро- і мікронутрієнтах. Enrichment of culinary and confectionery raw vegetable and fruit not only in industrial enterprises, institutions Ive restaurant industry is one of the options to meet the needs of consumers who follow the correct and healthy food in the necessary macro- and micronutrients.Документ Дослідження реологічних властивостей напівфабрикатів з плодоовочевої сировини з метою їх використання у технології збивної десертної продукції в умовах закладів ресторанного господарства(2014) Єремчук, Інна; Бондар, Наталія Петрівна; Подобій, Олена ВалеріївнаЗбагачення харчових продуктів плодоовочевою та фруктовою сировиною не лише в умовах потужних промислових підприємств, а й закладів ресторанного господарства є одним із варіантів задоволення щоденних потреб споживачів, які слідкують за правильним та здоровим харчуванням, у необхідних макро- і мікронутрієнтах. Enrichment of food raw fruit and vegetable and fruit not only in terms of big industrial enterprises and establishments and restaurants is one of the options to meet the daily needs of consumers who follow the correct and healthy food in the necessary macro- and micronutrients.