Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Новітня кулінарна продукція для збереження здоров’я та довголіття в еко-ресторанах
    (2013) Єремчук, Інна; Удворгелі, Лариса Іванівна
    В сучасних мовах в усьому світі з’являється все більше органічних ресторанів, які можуть піклуватись про здоров’я людини. Актуальними на даний час є новітня структура «Еко-ресторанів», де кожен новоспечений заклад пропонує свою концепцію, пропонуючи вибір страв на будь-який смак. In modern languages throughout the world there are more organic restaurants that can take care of health. Relevant to the present structure is the latest "Eco-restaurants" where each newly offers his concept, offering a variety of dishes for every taste.