Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м’ясних та м’ясомістких продуктів(2012) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь МиколайовичПроведені дослідження і отримані результати дозволяють концептуально систематизувати підходи щодо ефективності використання харчових добавок. The research and the results allow conceptually systematized approaches to the efficiency of use of food additives.Документ Застосування мінеральних добавок у виробництві м'ясних продуктів(2014) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Тимошенко (Кремешна), Ірина ВолодимирівнаМінеральні речовини є важливими елементами харчування людини. Вони грають ключову роль у всіх процесах, що відбуваються в організмі людини, входять до складу гемоглобіну, гормонів, ферментів і є пластичним матеріалом для побудови кісткової та зубної тканини. Недостатня кількість мінеральних речовин зменшує опір організму до різних захворювань, прискорює процеси старіння, посилює негативну дію несприятливих екологічних умов. Minerals are important elements in human nutrition. they play a key role in all processes occurring in the human body, vhodyat of hemoglobin, hormones, enzymes, and there is a plastic material for building bone and tooth tissue. Lack of minerals reduces resistance to various diseases, accelerates the aging process, strengthens the negative impact of unfavorable environmental conditions.