Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз хімічного складу нетрадиційної м’ясної сировини
    (2013) Дидюк, Олена Юріївна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Клишко, Марина Леонідівна
    Сьогодні все більш популярними стають м’ясні вироби здорового харчування із натуральної, нерафінованої, не модифікованої сільськогосподарської сировини. Для поповнення об’ємів м’ясної продукції нині значну роль відіграє «нетрадиційна сировина» у тому числі м’ясо диких тварин. Today become increasingly popular meat products with a healthy diet of natural, unrefined, not modified agricultural products. To replenish the volume of meat now plays a significant role "alternative materials" including venison.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатів
    (2014) Пешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гагач, Іван Ігоревич
    Молочна кислота найбільш сприятлива в якості маринувальної суміші для м'яса дикого кабана з максимальною тривалістю обробки 48 год. Lactic acid is most favorable as marynuvalnoyi mix for meat of wild boar with a maximum turnaround time of 48 hours.