Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатів
    (2014) Пешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гагач, Іван Ігоревич
    Молочна кислота найбільш сприятлива в якості маринувальної суміші для м'яса дикого кабана з максимальною тривалістю обробки 48 год. Lactic acid is most favorable as marynuvalnoyi mix for meat of wild boar with a maximum turnaround time of 48 hours.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення металічних елементів в м’ясних маринадах
    (2014) Пешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Іщенко, Віра Миколаївна; Іщенко, Микола Володимирович
    В даній статті наведено визначення металічних елементів у м’ясних маринадах, методи за якими проводилося дослідження та результати вимірювань вмісту металів у маринадах. In this article the determination of metallic elements in meat marinades, the methods by which the research was conducted and the results of measurements of the metal content in the marinade.