Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Соуси емульсійного типу на основі фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату
    (2014) Івахно, Ольга Олександрівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Розширення асортименту продукції ресторанного господарства та створення на ринку конкурентоспроможного товару, який відповідає концепції здорового харчування, полягає у використанні нової сировини та розробленні нових технологій. Expanding the range of products and restaurants create a competitive product on the market that the concept of healthy eating is to use new materials and developing new technologies.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження стійкості до окислення фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату під час зберігання
    (2014) Івахно, Ольга Олександрівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Пряноароматичну сировину можна рекомендувати не тільки як смакові інгредієнти, а й як носії природних антиоксидантів. Таким чином, внесення в олію пряноароматичної сировини уповільнює процес окиснення, подовжує термін зберігання фітоолійного напівфабрикату. Pryanoaromaticheskih raw materials can be recommended not only as flavoring ingredients, but also as carriers of natural antioxidants. Thus, making the oil pryanoaromaticheskih raw slows oxidation and prolongs shelf life fitooliynoho semis.