Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження біохімічного складу та показників безпеки цитрусових плодів, призначених для збагачення сиркових виробів
    (НУХТ, 2020) Іноземцева, Кристина Вячеславівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Плоди цитрусових можуть бути цінними джерелами функціональних інгредієнтів при виробництві сиркових десертів завдяки вмісту вітамінів-антиоксидантів, органічних кислот, харчових волокон, біофлавоноїдів. В якості пребіотика доцільно використати інулін, який крім функції оздоровчого ефекту може відігравати роль стабілізатора структури сиркового десерту. Citrus fruits can be a valuable source of functional ingredients in the production of cheese desserts due to the content of antioxidant vitamins, organic acids, dietary fiber, bioflavonoids. As a prebiotic, it is advisable to use inulin, which in addition to the function of the health effect can play the role of stabilizing the structure of the curd dessert.