Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостями
    (2016) Матвєєва, Т. В.; Анан’єва, Валерія Вікторівна; Бахмач, Володимир Олександрович
    Концепція державної політики України в області здорового харчування населення визначає поліпшення структури харчування і контроль за безпекою харчових продуктів, як основні пріоритети збереження і зміцнення здоров'я населення і профілактики аліментарно-залежних захворювань. Concept of State Policy of Ukraine in the field of healthy nutrition determines improve the structure of food control and food safety as the main priority the preservation and strengthening of health and prevention of alimentary-dependent diseases.
  • Ескіз
    Документ
    Використання купажованих олій функціональних призначення у технології майонезів
    (2014) Бєлінська, Ганна; Анан’єва, Валерія Вікторівна; Байбак, О. І.; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
    Продукт, що пропонується нами, має високі антиоксидантні та радіопротекторні властивості, збільшений термін зберігання та забезпечує необхідну фізіологічну потребу населення у незамінних ПНЖК та В-каротині. The product offered by us has high antioxidant and radioprotective properties, increased shelf life and provides the necessary physiologic need of people to essential polyunsaturated fatty acids and B-carotene.