Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Застосування антимікробної активності рослинної сировини у технології м’якого морозива
    (2015) Згурський, Андрій Володимирович; Антонюк, Олена Володимирівна
    Незважаючи на стрімкий розвиток харчових технологій і розширення асортименту продуктів із застосуванням комплексних харчових добавок, в інноваційних технологіях все більше переважають поняття «збагачення» та «натуральність». Вказана тенденція зумовлює збільшення попиту на продукти, збагачені рослинними добавками. Подібні натуральні інгредієнти містять біологічно-активні речовини природного походження, можуть проявляти технологічну функціональність і є визнаними мікронутрієнтами. Саме до таких рецептурних складників можна віднести рослинні екстракти та овочеву сировину.