Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування антимікробної активності рослинної сировини у технології м’якого морозива(2015) Згурський, Андрій Володимирович; Антонюк, Олена ВолодимирівнаНезважаючи на стрімкий розвиток харчових технологій і розширення асортименту продуктів із застосуванням комплексних харчових добавок, в інноваційних технологіях все більше переважають поняття «збагачення» та «натуральність». Вказана тенденція зумовлює збільшення попиту на продукти, збагачені рослинними добавками. Подібні натуральні інгредієнти містять біологічно-активні речовини природного походження, можуть проявляти технологічну функціональність і є визнаними мікронутрієнтами. Саме до таких рецептурних складників можна віднести рослинні екстракти та овочеву сировину.