Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Динаміка зміни хімічного складу бобових культур під час пророщування
    (2015) Баб'як, Наталія; Фролова, Наталія Епінетівна
    Пророщування бобових, окрім позитивної зміни хімічного складу насінин, дозволяє значно знизити вміст і активність інгібіторів протеаз. Sprouting bean than a positive change in the chemical composition of seeds, can significantly reduce the content and activity of protease inhibitors.
  • Ескіз
    Документ
    Пророщене зерно сочевиці зеленої, як джерело сполук антиоксидантної дії
    (2014) Баб'як, Наталія; Ясінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
    В процесі пророщування сочевиці зеленої, у зерні проходять різноманітні біохімічні процеси, завдяки яким значно підвищується його харчова та біологічна цінність, спостерігається збільшення вмісту сполук антиоксидантної дії, особливо аскорбінової кислоти. In the process of sprouting green lentils, grains are in various biochemical processes by which considerably increases its food and biological value, an increase in the content of antioxidant compounds of action, especially ascorbic acid.