Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація теплової обробки харчових продуктів за умови комбінованого запікання з електроконтактним нагріванням
    (2017) Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Розглянуто багатофункційний пристрій теплової обробки харчових продуктів. Реалізований в даному апараті комбінований спосіб теплової обробки кулінарних виробів передбачає використання електроконтактного методу нагріву (ЕКН) поряд з поверхневим та інфрачервоним (ІЧ). За їх сумісного впливу необхідно визначити раціональні параметри роботи трьох різних теплогенеруючих пристроїв, що забезпечить кулінарну готовність виробів за найменших витрат часу та енергії. Тому, виникає потреба у проведенні модельного розрахунку комбінованого процесу запікання, що має підтвердити його переваги за показником тривалості теплової обробки. Considered a multi-functional device for heat treatment of food products. The combined method of heat treatment of culinary products implemented in this apparatus involves the use of electrocontact heating (ECN) along with surface and infra-red (IR). For their joint influence it is necessary to determine the rational parameters of the work of three different heat-generating devices, which will ensure the culinary readiness of the products at the least cost of time and energy. Therefore, there is a need for a model calculation of the combined process of baking, which must confirm its advantages in terms of the duration of heat treatment.
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація процесу утворення білкового згустку шляхом удосконалення апарату для сквашування молока
    (2014) Наглий, В'ячеслав Олександрович; Бабанов, Ігор Геннадійович
    При дослідженні інтенсифікації процесу утворення білкового згустку з модернізацією сировиготовлювача конструкції «ВНИМИ», було проведене удосконалення ванни для заквашування згустку з втановленням шнековової мішалки, а також гідравлічного приводу індивідуально-насосного типу, що пришвидшує процес сквашування згустку і збільшує його насичуваність білковим зерном. In the study of intensification of protein clot formation modernization construction Cheese "ow" was conducted for improving baths zakvashuvannya bunch of vtanovlennyam shnekovovoyi mixers and hydraulic drive individual pump type that accelerates the process of fermentation clot permeability and increases its protein grain.