Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дієтичні продукти з топінамбуру, отримані біохімічним способом
    (2012) Бавровська, Т. В.; Лесечко, О. А.; Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Зроблено аналіз сучасного стану ринку продуктів харчування консервованих біохімічним способом. Запропоновано технологія соленого топінамбура для розширення асортименту дієтичних продуктів. The analysis of the current state of food canned biochemical means. A technology salted artichoke to expand the range of health food.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи використання топінамбура в консервної промисловості
    (2012) Миронець, Наталія Володимирівна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Показано велику технологічну цінність бульб топінамбура з огляду на його високий вміст фруктози. Проведено аналіз промислових продуктів харчування на основі топінамбура та розглянуто нові напрями його використання в консервній промисловості.