Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання ягід чорної смородини та пряно-ароматичної сировини для отримання соусу оздоровчого призначення(2024) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Голота, Олексій ОлександровичУкраїна має значний потенціал для виробництва оздоровчих харчових продуктів завдяки своїм природним багатствам. Метою даної роботи є розроблення соусу оздоровчого призначення з використанням ягід чорної смородини та пряно-ароматичної сировиниДокумент Соус оздоровчого призначення на плодово-ягідній основі з додаванням пряно-ароматичної сировини(2014) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Шурда, НаталіяАсортимент сучасних соусів та традиційні технології їх отримання не дозволяють максимально зберегти біологічно активні речовини рослинної сировини, а продукти не завжди відзначаються високими показниками якості. Range of modern and traditional technologies sauces receive them do not allow to preserve the biologically active substances of plant raw materials and products are not always of high quality parameters.