Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Використання емульгуючих властивостей порошку яєчного жовтка у технології молоковмісних продуктів
    (2017) Белемець, Тетяна Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мельник, Євгенія Олегівна; Блінова, Галина Вікторівна
    На підставі низки медико-біологічних досліджень встановлено, що здоров’я людини на 80% залежить від харчування та лише на 20% від генетики. Раціон харчування повинен відповідати концепції «здорового харчування», у відповідності до якої, щоденно людина повинна отримувати з їжею певне відсоткове співвідношення білків (25…35%), жирів (30…40%) та вуглеводів (30…35%). Для розробки таких функціональних продуктів у якості жирового компоненту авторами розроблено склад купажу натуральних рослинних олій на основі кукурудзяної, ріпакової та олії волоського горіху. Based on a number of medical-biological studies, it was found that human health is 80% dependent on nutrition and only 20% of genetics. The diet should be in line with the concept of "healthy eating", according to which, on a daily basis, a person should receive a certain percentage of proteins (25...35%), fats (30...40%) and carbohydrates (30...35%). To develop such functional products as a fat component, the authors developed the composition of a blend of natural vegetable oils based on corn, rapeseed and walnut oil.