Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесу перетравлення білкових речовин сухих адаптованих молочних сумішей для дитячого харчування(2014) Белінська, Крістіна Олександрівна; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаПри розробленні будь-якого продукту, а особливо продуктів для дитячого харчування, слід звертати особливу увагу не тільки на збалансованість і корисність їжі, але й на здатність організму перетравити компоненти даного продукту. За основу сухої адаптованої суміші для дитячого харчування взято молоко, яке, як відомо, містить білки різного походження, тому дослідження здатності білкових речовин піддаватися дії ферментів дає можливість передбачити перебіг процесу травлення в організмі дитини. When developing any product, especially products for children food, should pay special attention not only to balance and usefulness food, but also the body's ability to digest components of the product. For basis of dry mixture adapted for baby food milk taken, which, as known to contain proteins of various origins, so study the ability of the protein substances exposed to enzymes makes it possible to predict the course of the process digestion in the body of the child.Документ Дослідження мінерального складу молока для дитячого харчування(2014) Белінська, Крістіна Олександрівна; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаНе тільки коров'яче молоко може використовуватися у виробництві дитячих сумішей, а є й інші види молока, склад яких більш наближений до складу жіночого молока, яке є ідеальним продуктом для вигодовування новонароджених. Not only cow's milk can be used in the manufacture of infant formula, but there are other types of milk, whose composition is closer to the composition of human milk, which is an ideal choice for infant feeding.