Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи комплексного перероблення томатної сировини(2021) Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаКафедрою технології консервування Національного університету харчових технологій розроблено комплексну технологію перероблення томатної сировини. Особливістю запропонованої технології є додаткове використання для переробки вторинних ресурсів томатопереобки – томатного насіння та томатів технічної стиглості. Department of Canning Technology, National University food technology developed a comprehensive processing technology tomato raw materials. A feature of the proposed technology is additional use for processing of secondary resources of tomato processing - tomato seeds and tomatoes of technical ripeness.Документ Дослідження якості консервованих томатів(2021) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Іванишина, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичПри консервуванні томатів відзначено зниження в 1,1…1,3 рази суми цукрів, а аскорбінової кислоти втрачається в 1,3-1,6 рази залежно від сорту. Незалежно від зниження каротину, аскорбінової кислоти і суми цукрів смакові якості консервованих плодів залишаються досить високими, коефіцієнт цукристості склав 42,2…51,3.