Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні аспекти використання плодів авокадо для створення функціональних консервованих продуктів
    (2022) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Якимець, Карина Юріївна
    Проведено аналіз хімічного складу популярних сортів авокадо, що представлені на українському ринку. Запропоновано технологію виробництва соусів-діп на основі авокадо із додаванням місцевої сировини. The analysis of the chemical composition of popular avocado varieties presented on the Ukrainian market was carried out. The technology of production of dip sauces based on avocado with the addition of local raw materials is proposed.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні аспекти використання плодів авокадо для створення функціональних консервованих продуктів
    (2022) Якимець, Карина Юріївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
    Проведено аналіз хімічного складу популярних сортів авокадо, що представлені на українському ринку. Запропоновано технологію виробництва соусів-діп на основі авокадо із додаванням місцевої сировини. The analysis of the chemical composition of popular avocado varieties presented on the Ukrainian market was carried out. The technology of production of dip sauces based on avocado with the addition of local raw materials is proposed.