Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Технологічні аспекти використання плодів авокадо для створення функціональних консервованих продуктів(2022) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Якимець, Карина ЮріївнаПроведено аналіз хімічного складу популярних сортів авокадо, що представлені на українському ринку. Запропоновано технологію виробництва соусів-діп на основі авокадо із додаванням місцевої сировини. The analysis of the chemical composition of popular avocado varieties presented on the Ukrainian market was carried out. The technology of production of dip sauces based on avocado with the addition of local raw materials is proposed.Документ Технологічні аспекти використання плодів авокадо для створення функціональних консервованих продуктів(2022) Якимець, Карина Юріївна; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаПроведено аналіз хімічного складу популярних сортів авокадо, що представлені на українському ринку. Запропоновано технологію виробництва соусів-діп на основі авокадо із додаванням місцевої сировини. The analysis of the chemical composition of popular avocado varieties presented on the Ukrainian market was carried out. The technology of production of dip sauces based on avocado with the addition of local raw materials is proposed.