Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Холістичний маркетинг в харчовій промисловості
    (2024) Бергер, Аліна Дмитрівна
    Розгляд концепції холістичного маркетингу для застосування у діяльності компаній харчової промисловості, яка може бути поєднана з принципами корпоративної соціальної відповідальності. Узагальнення напрямків застосування холістичного маркетингу в харчовій промисловості. Дослідження практичного ефективного досвіду ведення бізнесу на підставі холістичного маркетингу у компанії харчової промисловості
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні рішення при розробці комплексу маркетингу підприємств харчової промисловості
    (2022) Бергер, Аліна Дмитрівна
    Досліджується сучасні інноваційні рішення в комплексі маркетингу ‒ «12Р», які охоплюють товарну політику, ціноутворення, канали збуту, комунікаційну політику, персонал тощо. Обґрунтовано, що більшість інноваційних рішень у маркетингу підприємства харчової промисловості пов’язано з технологіями ‒ здорового харчування, ощадливого виробництва, діджиталізації процесів, Інтернет-маркетингу, нових видів пакування та захисту навколишнього середовища. Modern innovative solutions in the marketing complex - "12P" are studied, which cover product policy, pricing, sales channels, communication policy, staff and more. It is argued that most of the innovative solutions in the marketing of the food industry are related to technology - healthy eating, lean production, digitalization of processes, Internet marketing, new types of packaging and environmental protection.