Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Вплив полісахариду гуару на вязкісно-пластичні властивості яблучно-гарбузового пюре
    (2014) Точкова, Оксана Василівна; Бессараб, Олександр Семенович; Манк, Валерій Веніамінович
    В останні роки в Україні здійснюється ряд заходів по розширенню виробництва продуктів дитячого харчування: плодоовочеві консерви збагачують вітаміном С, мікро- та макроелементами (залізом, кальцієм, фосфором, магнієм, цинком, міддю). In recent years, Ukraine carried out a series of measures to expand production of baby food, canned vegetables enrich vitamin C, micro- and macro (iron, calcium, phosphorus, magnesium, zinc, copper).