Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Інновації у виробництві сухих зернових сніданків
    (2022) Боатрі, Катерина Дмитрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Сухі сніданки – дуже широке поле для розроблення функціональних продуктів, а також продуктів оздоровчого та профілактичного призначення. Каші, граноли та зернові пластівці є джерелом багатьох поживних та незамінних речовин, притаманних рослинній сировині, а якщо додавати натуральні збагачувачі, наприклад, горіхи, сублімовані ягоди, фрукти або порошки з водоростей, вони зможуть стати справжньою інноваційною продукцією оздоровчого призначення. Комбінування продуктових та технологічних інновацій дозволяє створювати конкурентоспроможну продукцію високої якості. Breakfast cereals are a very broad field for the development of functional products, as well as health and preventive products. Cereals, granolas and cereal flakes are a source of many nutrients and essential substances inherent in plant raw materials, and if you add natural enrichments, for example, nuts, freeze-dried berries, fruits or algae powders, they can become real innovative health products. The combination of product and technological innovations allows to create competitive products of high quality.