Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Комплексна оцінка якості карамельних виробів
    (2016) Богданович, Людмила Олексіївна; Артюх, Тетяна Миколаївна
    Карамельні кондитерські вироби користуються великим попитом, який постійно зростає, тому що має приємний смак і аромат, багато видів досить стійкі під час зберігання. В даний час в економіці спостерігається тенденція, при якій такий показник як якість відіграє одну з ведучих ролей в управлінні виробництвом продукції і її наступним рухом. Caramel confectionery products are in high demand, which is growing because it has a pleasant taste and aroma, many species are quite stable during storage. Currently, the economic trend in which an indicator as quality plays a leading role in the management of production and its subsequent movement.
  • Ескіз
    Документ
    Сертифікація парфумерної продукції як фактор забезпечення конкурентоспроможності
    (2014) Богданович, Людмила Олексіївна; Артюх, Тетяна Миколаївна
    Виходячи з проведеного аналізу маркування та пакування парфумерних товарів, які реалізує досліджуване підприємство, можна зробити висновок, що всі представлені зразки відповідають вимогам ДСТУ 5010:2008 «Продукція парфумерно-косметична. Пакування, маркування, транспортування і зберігання». Сертифікація та ідентифікація є важливим фактором формування конкурентоспроможності товару та можливістю зменшення потрапляння на ринок підроблених та не якісних товарів. Based on the analysis of marking and packing perfume products that the company sells studied, we can conclude that all samples meet the requirements of ISO 5010:2008 "perfume and cosmetic products. Packaging, labeling, transportation and storage. "Certification and identification is an important factor in shaping the competitiveness of goods and reduce the possibility of getting into the market and counterfeit goods is not quality.