Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Способи формування та пакування жувальної карамелі функціонального та функціонально-дієтичного призначення(2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Кохан, Олена ОлександрівнаПроведені дослідження показали, що рецептурні композиції і технологія приготування жувальної карамелі забезпечує такі значення структурно-механічних характеристик карамелі, що дозволяє проводити процес формування виробів на агрегатах КФЗ та ІФЗ при температурі карамельної маси 38-40 С.Документ Цукор нового покоління тагатоза та її використання при виробництві жувальної карамелі(2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов СергіївнаВ матеріалах розглянуто можливості використання нового цукру – тагатози в технології карамелі для отримання продукту з функціональними властивостями та зниженою калорійністю. Обґрунтовано оптимальний рецептурний склад карамелі на суміші тагатоза-мальтитол та представлені дослідження можливої кристалізації тагатози при зберіганні карамелі. Доведено, що нові рецептурні композиції дозволяють тримати карамель дієтично-функціонального призначення. In the files examined the possibility of using new sugar - candy tagatose technology for product with functional properties and low calorie. Grounded best prescription for the caramel mixture tagatose-maltitol and are exploring possible tagatose crystallization during storage caramel. It is proved that the new recipe caramel composition can keep the dietary and functional purposes.Документ Жувальна карамель для дітей, яка має покращену біологічну цінність за рахунок раціонального використання глюкози і зародків пшениці(2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр СергійовичНормальний ріст і розвиток дитини, стан її здоров'я, рівень захисних сил визначаються в першу чергу правильно збалансованим раціоном харчування, під яким розуміють забезпечення організму харчовими речовинами в достатній кількості і певної якості.Документ Оцінка якості жувальної карамелі дієтичного призначення на основі цукрозамінника нового покоління пребіотика ізомальту(2014) Божок, Олександр Сергійович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мазур, Лариса МихайлівнаЖувальна карамель на ізомальті і фруктозі заслуговує маркуванню «виріб зі зниженою калорійністю», «із редукованою глікемічністю», «дієтично -функціональний продукт». Chewing candies on izomalti and fructose deserves labeled "product with a reduced calorie," "reduced from hlikemichnistyu", "dietetic and functional product."