Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання генерування парової фази при створенні розрідження в споживчій упаковці(2016) Бойко, Олексій Олегович; Мироненко, Світлана МихайлівнаЗниження тиску в середині тари дуже часто створює умови для виникнення явища адіабатного кипіння. В результаті деяка кількість рідини, яка міститься в продукті, буде випарена. Частина даного випару буде видалена з об’єму упаковки під час створення зниженого тиску в тарі. Водночас певна кількість випареної вологи конденсується в середині упаковки та залишиться в ній. Reducing the pressure inside the container often creates conditions for the emergence of the phenomenon of adiabatic boil. As a result, a quantity of liquid contained in the product to be evaporated. Part of evaporation will be removed from package volume during the creation of low pressure in the container. However, a certain amount of evaporated moisture condenses in the middle of packing and will remain in it.