Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування мальтозної патоки у виробництві булочних виробів(2008) Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаВ тезах наведено вплив мальтозної патоки на інтенсивність бродіння тіста порівняно зі зразками з цукром, його реологічні властивості та формування органолептичних показників якості готових виробів. Встановлено ефективність використання мальтозної патоки для подовження збереження виробами свіжості. Відзначено економічний зиск застосування мальтозної патоки у виробництві булочних виробів. In theses are maltose treacle effect on the intensity of fermented dough compared with samples of sugar, its rheological properties and formation of organoleptic quality finished products. Established efficiency Maltose treacle to extend storage products freshness. Noted economic benefit Maltose treacle use in the production of bakery products.