Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Гібридні методи аналізу в контролі якості харчових продуктів
    (2014) Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна
    Нові вимоги до аналітичного контролю якості та безпечності харчових продуктів зумовлені специфікою, що склалась на сучасному вітчизняному продовольчому ринку. Значна частка ринку забезпечується невеликими виробниками; споживачу пропонується велике різноманіття назв та торгових марок одного і того ж харчового продукту. Споживач у своєму виборі все частіше керується міркуваннями екологічності та харчової повноцінності продуктів. New requirements for analytical quality control and food safety products due to the specifics that emerged in the modern domestic food market. A significant share of the market provided by small manufacturers; consumers are offered a wide variety of names and trade marks the same food. Consumers in their choice of more and more guided by considerations of environmental and food products usefulness.