Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Вплив величини кислотного числа на процес нейтралізації жирних кислот в системі вода-гліцерин-етанол
    (2014) Петік, Ігор; Бєлінська, Ганна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
    Технологія лужної нейтралізації жирів у мильно-лужному середовищі в системі розчинників вода-гліцерин-етанол забезпечує максимально ефективне розділення фаз, мінімальні втрати нейтрального жиру і більш раціональну переробку вторинних продуктів. Technology neutralize alkaline soap and fats in alkaline medium in a solvent system water-glycerol-ethanol provides the most efficient phase separation, the minimum loss of neutral fat and more rational processing of secondary products.