Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення біологічної цінності м’ясних напівфабрикатів з шпинатом збагачених сухою молочною сироваткою(2021) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Бірюк, Юлія Вікторівна; Шевченко, Іванна ЮріївнаДосліджено проблему на ринку напівфабрикатів, у зв’язку з нестачею білків. Запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури шпинату та сухої молочної сироватки збагаченої. Досліджено біологічну цінність отриманого продукту. The problem in the market of semi-finished products, due to the lack of proteins, was studied. It is suggested to enrich it by adding spinach and dry enriched whey to the recipe. The biological value of the obtained product was studied.Документ Білкові (колагенові) напої(2021) Бірюк, Юлія Вікторівна; Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаОбґрунтовано корисність використання білкових (колагенових) напоїв у раціоні людини. Створення білкових напоїв на основі колагену дозволить збагатити раціон харчовими продуктами фортифікаційного спрямування. The usefulness of using protein (collagen) drinks in the human diet is substantiated. The creation of collagen-based protein drinks will allow you to enrich your diet with fortification-oriented food products.