Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків
    (2014) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Бісквітний напівфабрикат, як складова різноманіття тортів, тістечок, рулетів та інших борошняних кондитерських виробів, є досить популярною продукцією великих і малих підприємств галузі. Biscuit cake mix as part variety of cakes, pastries, rolls and other pastry products are very popular products large and small businesses sector.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу овочевих порошків на властивості помадної маси
    (2014) Ущаповський, Артем Олегович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Найбільш популярною цукромісткою групою можна вважати помадні цукерки та помадні маси в закладах ресторанного господарства, оскільки основним інгредієнтом їх рецептуриє цукор білий кристалічний, що виконує роль кристалоутворювача і забезпечує відповідні органолептичні і фізико-хімічні показники якості виробів. The most popular tsukromistkoyu group can be considered fondant candies and fondant mass in the restaurant business establishments as the main ingredient of retsepturyye crystalline sugar that serves as krystaloutvoryuvacha and provides appropriate organoleptic and physico-chemical indicators of the quality of products.