Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    «Sous-vide» - інноваційна технологія приготування м’ясних напівфабрикатів
    (2018) Виноградов, Олександр Ігорович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
    При використанні технології «Sous-vide» теплова обробка відбувається делікатно, температура в середині та на поверхні готового продукту однакова, що запобігає погіршенню стану поверхневого шару продукту (тріщини, бульйонні накопичення, підгоряння). Завдяки застосуванню відносно низьких температур при нагріванні клітинні мембрани залишаються не пошкодженими, тому страви більш соковиті.