Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження інноваційного веб-моніторингу на ринок готельно-ресторанного бізнесу(2015) Виноградова, Діана Сергіївна; Басюк, Дарія ІванівнаДана технологічна розробка дозволила контролювати співробітників та самостійно реєструвати моменти порушення, «побачивши», коли персонал працюватиме без рукавичок або головних уборів при обробці їжі, що в свою чергу дозволило адміністративному складу ресторанів мати правильне уявлення про рівень підготовки свого персоналу та визначити чи потребують вони в додатковому навчанні. This technological development has allowed staff to monitor and record the moments of self-abuse, "seeing" where staff work without gloves or hats in the processing of food, which in turn allowed the administrative staff of the restaurants have a correct idea of the level of training of its staff and determine whether they need to additional training.