Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення показників якості житньо-пшеничного хліба, збагаченого куркумою та насінням соняшнику(2019) Возіян, Вікторія; Солодко, Лілія МиколаївнаВикористання у виробництві хлібних виробів такої нетрадиційної рослинної сировини, як куркума та насіння соняшника дозволить створити хліб житньо-пшеничний оздоровчого призначення з високими органолептичними, фізико-хімічними показниками якості, що знаходяться в межах значень, встановлених нормативною документацією. The use in the manufacture of cereal products such alternative vegetable raw materials like turmeric and sunflower seeds will create bread rye-wheat health-improving purposes with high organoleptic, physico-chemical parameters of quality, which are within the limits set normative documentation.