Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання насіння льону в технологіях продукції ресторанного господарства
    (2013) Краєвська, Світлана Петрівна; Вінк, Аліна В‘ячеславівна
    Одним з пріоритетних напрямів розвитку технологій ресторанного господарства є створення продукції для системи здорового харчування за рахунок розширення асортименту страв, що володіють функціональними властивостями. В якості джерел фізіологічно функціональних інгредієнтів доцільно використовувати натуральні вторинні ресурси рослинного походження, серед яких великий інтерес представляє насіння льону. One of the priority areas of technologies restaurant industry is the creation of products for healthy food system by expanding the range of foods that have functional properties. As sources physiologically functional ingredients appropriate to use natural herbal secondary resources, including great interest flax seeds.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз харчової та біологічної цінності кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льону
    (2015) Вінк, Аліна В‘ячеславівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Виробництво кондитерських виробів - одна з найбільш розвинутих галузей харчової промисловості України. Проте виробів дієтичного, лікувально- профілактичного призначення серед них небагато. Confectionery - one of the most developed sectors of the food industry in Ukraine. However, dietary products, healthcare destination among them a little.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льону
    (2014) Вінк, Аліна В‘ячеславівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Використання шроту насіння льону та екстракту стевії при виробництві кексів дозволяє підвищити їх харчову та біологічну цінність, збагатити багатьма дефіцитними нутрієнтами і одночасно суттєво знизити енергетичну цінність. Use linseed oil meal and stevia extract in the production of cakes they can improve the nutritional and biological value, enrich many scarce nutrients and also significantly reduce the energy value.