Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив різних способів термічної обробки на харчову цінність дрібношматкових напівфабрикатів з дичини(2015) Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила Василівна; Теличкун, Володимир ІвановичНа сьогодні, як виробництво, так і переробка м’яса становлять одну з найважливіших галузей сучасного світового агробізнесу. Значна частка доданої вартості отримана в сільському господарстві, припадає на м’ясо свиней, птиці, ВРХ, овець та дичини. Витрати споживачів на їжу спрямовані на купівлю м’яса та продуктів з нього, що прямопропорційно зростанню їх доходу. Так за даними Держкомстату кожна сім’я витрачає 25% свого доходу на купівлю даного виду продукції. Today, both production and meat processing are one of the most important branches of modern global agribusiness. A large proportion of the added value of the agriculture accounts for meat pigs, poultry, cattle, sheep and game. Consumer spending on food intended for the purchase of meat and products thereof, which directly proportional increase their income. So according to the State Statistics Committee, each family spends 25% of their income on the purchase of this product.Документ Інновація в термічному обробленні напівфабрикатів(2014) Пешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гагач, Іван ІгоревичЕкономічна криза вносить суттєві корективи в усі сфери українського виробництва, включаючи і м'ясну промисловість. Нестабільний попит і скорочення обсягів випуску м'ясопродуктів на 6% у першому півріччі 2014 р. порівняно з аналогічним періодом минулого року змушує виробників шукати способи зниження витрат і збереження необхідного рівня рентабельності. До розумних рішень можна віднести раціональне використання сировини, випуск широкого асортименту виробів невеликими партіями і, звичайно виробництво популярних продуктових груп. А до них, в першу чергу, відносяться напівфабрикати і готові страви. The economic crisis is making significant changes in all spheres of Ukrainian production, including meat industry. Unstable demand and reduce meat output by 6% in the first half of 2014 compared to same period last year, forcing manufacturers to look for ways to reduce costs and preserving the required level of profitability. By intelligent decisions can be include the rational use of raw materials, production of a wide range of products small parties and of course the production of popular product groups. And for them, primarily include semi-finished and ready meals.