Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Поліпшення технологічних показників наповнювачів на основі білково-жирових емульсій каротиновмісною сировиною
    (2014) Герасименко, Марина Юріївна; Пасічний, Василь Миколайович; Гримайло, Ірина Олегівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
    У наш час у м'ясопереробній промисловості актуальною є проблема ефективності використання сировини, розширення й підвищення якості продукції, що випускається. Відомо, що 9 — 13 % колагеновмісної сировини, яка містить тваринний білок, залишається невикористаною. Presently in the meat industry is the actual problem of efficiency of use of raw materials, expand and improve the quality of products. We know that 9 - 13% kolahenovmisnoyi materials containing animal protein remains unused.
  • Ескіз
    Документ
    Нові білково-жирові емульсії з каротиновмісною сировиною
    (2014) Герасименко, Марина Юріївна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Степаненко, Інна Олександрівна; Фурсік, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович
    Доцільним буде зменшити відсоток м'ясної сировини у рецептурному співвідношенні виробництва м'ясних напівфабрикатів за рахунок введення білково-жирової емульсії, що не тільки не знизить їх харчової цінності і за рахунок додавання бета-каротину гарбуза, покращить органолептичні показники напівфабрикатів з її використаням. It makes sense to reduce the percentage of raw meat in proportion prescription processed meat production through the introduction of protein-fat emulsion, which not only reduce their nutritional value and adding beta-carotene pumpkin, improve the organoleptic properties of semi-used.